Teetä yksilöllinen koru

Tahiti- ja akoyahelmikoruja, Pearly Parrot

Tilaustyöt yhdessä ideoiden.
Pearly Parrotista saat tilattua juuri sellaisen korun tai korusetin kuin haluat. Meillä on laaja varasto itse maahantuomiamme korkealaatuisia helmiä, joko makean veden tai meriveden. Myös arvokkaammat Akoya-, Tahiti- ja Etelämeren helmet kuuluvat tilausvalikoimiin. Mikäli varastostamme ei löydy juuri toiveittesi värisiä tai kokoisia helmiä, tilaamme materiaalit toiveittesi mukaan. Yleensä saamme täydennykset hyvin nopeasti.

Suosittelemme ajan varaamista yksilölliseen tapaamiseen ajanvaraussivultamme.
Voit olla yhteydessä myös sähköpostilla info@pearlyparrot.fi , tai soittamalla liikkeeseen aukioloaikoina, niin sovitaan tarkemmin.

Tilaustyö. Rannekoru makeanveden helmistä.

Hääpäivälahja. Tilaustyö Akoyahelmistä ja 18K kullasta.

Tilaustyö. Asiakkaan vanha valkoinen perushelminauha sai uuden raikkaan ilmeen. Ilmeikkyyttä lisättiin myös kahdella irroitettavalla riipuksella ja isolla hopelukolla.

Helmivalikoimaa. Runsaasti vaihtoehtoja klassisiin nauhoihin. Morsiamelle hääkoru, merkkipäiväksi juhlakoru.

Tilaustyönä teemme korvakoruja erilaisista helmi-, korukivi- ja riipusmateriaaleista. Kuvassa horoskooppikorvakorut Kauris sekä Akoyahelmet. Mahdollisia riipusfiguureja on kymmeniä, samoin helmi- ja korukivivaihtoehtoja.

Asiakkaan oman suunnitelman toteutus. Asiakkaan ulkomailta ostamista irtohelmistä suunniteltu ja toteutettu näyttävä pantamainen koru.

Pearly Parrot tekee ja korjaa myös muista materiaaleista kuin helmistä olevia koruja.

Tilaustöiden valmistumisaikataulu vaihtelee 1-4 viikkoon, sen mukaan, millaisesta työstä on kyse, onko helmiä varastossamme vai pitääkö ne tilata. Akoya-, Tahiti- ja Etelämeren helmet tilataan aina erikseen, joten toimitusaikataulu on pidempi. Niistä otamme myös etumaksun.

Tilaustyö on sitova. Mikäli tilaus peruuntuu materiaalien - helmet, jalometalliosat - tilauksen jälkeen, perimme asiakkaalta niistä koituneet kulut, ellei etumaksua ole maksettu.

Tilaustöissä ei myöskään ole palautusoikeutta. Helmitakuumme (6 kk) aikana työhön saa korjaukset tai pienet muutostyöt veloituksetta.Tilaustyö teekkariopiskelijalle, musta onyx-kivihelminauha, johon kiinnitettiin fuksikapteenin riipus :)) Riipuksen voi irrottaa ja kaulanauhaa käyttää muissakin tilaisuuksissa.

Tilaustyö teekkariopiskelijalle, musta onyx-kivihelminauha, johon kiinnitettiin fuksikapteenin riipus :)) Riipuksen voi irrottaa ja kaulanauhaa käyttää muissakin tilaisuuksissa.

Kesämorsiamelle toiveiden mukaan tehty rannekoru makeanveden helmistä ja helmiäissydämistä.

Kesämorsiamelle toiveiden mukaan tehty rannekoru makeanveden helmistä ja helmiäissydämistä.