Teetä yksilöllinen koru

Akoya-helmet yhdistettynä kauniiseen lukkoon oli lahjansaajan oma toive. Itse valituista materiaaleista asiantuntijan kanssa yhdessä suunniteltu koru on saajalleen mieluinen ja vuosia kestävä arvokoru.

Tilaustyöt yhdessä ideoiden.
Pearly Parrotista saat tilattua juuri sellaisen korun tai korusetin kuin haluat. Meillä on laaja varasto itse maahantuomiamme korkealaatuisia helmiä, joko makean veden tai meriveden. Myös arvokkaammat Akoya-, Tahiti- ja Etelämeren helmet kuuluvat tilausvalikoimiin.

Tilaustyö-, korjaustyö- ja arviointipalvelut tapahtuvat ajanvarauksella. Linkki varaukseen päävalikossa.

Voit olla yhteydessä myös sähköpostilla info@pearlyparrot.fi , tai soittamalla meill, puh. 050 414 3791.


Hääpäivälahjaksi toteutettu akoya-helminauha käsintehdyllä kultaisella solmuelementillä sekä myöhemmin syntymäpäivälahjaksi toteutettu yhteensopiva rannekoru. Kultaiset elementit kultaseppä Linda Rantanen, punontatyö Sirpa Kurvinen.Asiakkaan toivomusten mukaan helmiä ja jalokiviä yhdistelemällä toteutettiin nämä näyttävät korvakorut. Materiaaleina Etelämeren helmet, timantit ja safiirit. Toteutus kultaseppä Linda Rantanen.

Teemme monenlaisia helmikoruja, sekä helmistä että korukivistä. Kysy ja esitä toiveita!

Tilaustyö. Rannekoru makeanveden helmistä.

Tässä vanha, peritty helminauha on uudistettu moderniksi ja monikäyttöiseksi nuorekkaaksi koruksi.

Tilaustyö. Asiakkaan vanha valkoinen perushelminauha sai uuden raikkaan ilmeen. Ilmeikkyyttä lisättiin myös kahdella irroitettavalla riipuksella ja isolla hopelukolla.

Tilaustyönä teemme korvakoruja erilaisista helmi-, korukivi- ja riipusmateriaaleista. Kuvassa horoskooppikorvakorut Kauris sekä Akoyahelmet. Mahdollisia riipusfiguureja on kymmeniä, samoin helmi- ja korukivivaihtoehtoja.

Tilaustöiden valmistumisaikataulu vaihtelee viikosta muutamaan kuukauteen, sen mukaan, millaisesta työstä on kyse, onko helmiä varastossamme vai pitääkö ne tilata. Akoya-, Tahiti- ja Etelämeren helmet tilataan aina erikseen, joten toimitusaikataulu on pidempi. Niistä otamme myös etumaksun.

Tilaustyö on sitova. Mikäli tilaus peruuntuu materiaalien - helmet, jalometalliosat - tilauksen jälkeen, perimme asiakkaalta niistä koituneet kulut, ellei etumaksua ole maksettu.

Tilaustöissä ei myöskään ole palautusoikeutta. Helmitakuumme (6 kk) aikana työhön saa korjaukset tai pienet muutostyöt veloituksetta.