Teetä yksilöllinen koru

Akoya-helmet yhdistettynä kauniiseen lukkoon oli lahjansaajan oma toive. Itse valituista materiaaleista asiantuntijan kanssa yhdessä suunniteltu koru on saajalleen mieluinen ja vuosia kestävä arvokoru.

Tilaustyöt yhdessä ideoiden.
Pearly Parrotista saat tilattua juuri sellaisen korun tai korusetin kuin haluat. Meillä on laaja varasto itse maahantuomiamme korkealaatuisia helmiä, joko makean veden tai meriveden. Myös arvokkaammat Akoya-, Tahiti- ja Etelämeren helmet kuuluvat tilausvalikoimiin.

Tilaustyö-, korjaustyö- ja arviointipalvelut tapahtuvat ajanvarauksella. Linkki varaukseen päävalikossa.

Voit olla yhteydessä myös sähköpostilla info@pearlyparrot.fi , tai soittamalla meill, puh. 050 414 3791.


Hääpäivälahjaksi toteutettu akoya-helminauha käsintehdyllä kultaisella solmuelementillä sekä myöhemmin syntymäpäivälahjaksi toteutettu yhteensopiva rannekoru. Kultaiset elementit kultaseppä Linda Rantanen, punontatyö Sirpa Kurvinen.Asiakkaan toivomusten mukaan helmiä ja jalokiviä yhdistelemällä toteutettiin nämä näyttävät korvakorut. Materiaaleina Etelämeren helmet, timantit ja safiirit. Toteutus kultaseppä Linda Rantanen.

Teemme monenlaisia helmikoruja, sekä helmistä että korukivistä. Kysy ja esitä toiveita!

Tilaustyö. Rannekoru makeanveden helmistä.

Asiakkaan toiveiden mukaiset muunneltavat korvakorut. Osat on irrotettavissa ja yhdisteltävissä eri tavoin.

Isoäiti teetti lapsenlapsisiskoksille ja heidän äidilleen uniikkihelmistä riipukset.

Huolellisesti toiveiden mukaisesti valikoidut vihertäväsävyiset tahitinhelmet kultasepän käsityönä tehdyin riipuslenkein.

Korjaus-/muodistustyö. Vanha helmiäislehdyköistä tehty kaulanauha kaipasi uudistusta ja ilmeen kohotusta.

Aiemmin kiinnityksenä oli makrameetyyppinen puuvillapunos, joka oli vuosikymmenten saatossa likaantunut ja rispaantunut.

Asiakas toivoi rakkaalle perintökorulleen uutta, arvoa korostavaa, mutta nykaikaista ilmettä.

Helmiäisosat kiinnitettiin punomalla ne pienten vietnamilaisten akoyahelmien kanssa herkäksi, mutta näyttäväksi koruksi.