Koruliike Pearly Parrot

Muistathan sopia tapaamisajan etukäteen henkilökohtaista käyntiä varten!

Koruliike Pearly Parrot toimii Espoon Kilossa, Knitter Business Parkin tyylikkäissä ja valoisissa tiloissa. Kaikki korumme ja palvelumme ovat aidosti suomalaista työtä, kotimaista osaamista ja palvelua.

Toimimme lähellä asiakkaita, paikallisena pienyrityksenä. Käyttämällä palveluitamme olet mukana tarjoamassa työtä Suomeen ja tukemassa kotimaista, laadukasta valmistusta.

Tarjoamme yksilöllisiä asiantuntijapalveluita helmiin ja helmikoruihin sekä gemmologiaan liittyen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille:


- gemmologin ja helmiasiantuntijan palvelut

- helmien ja muiden korujen tunnistusta

- laadunmäärityksiä ja arviointeja

- uniikkikorujen valmistusta tilaustyönä

- helmikorujen korjausta

- helmineuvontaa, tietoa, opastusta

- luentoja ja kursseja

- ilmaisen helmiakatemia.fi -sivuston


Kaikki palvelumme lukuunottamatta Helmiakatemiaa ovat maksullisia. Gemmologin tunnistus- ja arviointitöiden hinnat sekä korutöiden hinnat määräytyvät työn mukaan, lisätietoja hinnoittelusta annamme pyydettäessä.

Uudessa showroomissamme pääset tutustumaan Pearly Parrot Jewelry -helmikoruihimme.

Kaikki palvelumme ovat tarjolla vain ajanvarauksella. Varaa tapaamisaika puhelimitse/whatsappilla numerosta 050 4143791 tai sähköpostilla info@pearlyparrot.fi

Kokonaisvaltaiselle helmiasiantuntijapalvelullemme sekä verkkokaupallemme on myönnetty Avainlippu -tunnus merkkinä kotimaisesta palvelusta ja työstä.