Olemme muuttaneet - kaikki oleellinen tässä!

22.06.2021

Koruliike Pearly Parrot on muuttanut Lauttasaaresta Espoon puolelle Kiloon. Uusi osoitteemme on Knitter Business Park, Kutojantie 6-8, 02630 Espoo. Puhelinnumero, sähköposti, kotisivut ja verkkokauppa säilyvät ennallaan. Uutena kontaktimuotona olemme ottaneet käyttöön myös WhatsApp-sovelluksen, jossa meihin saa yhteyden normaalilla puhelinnumerollamme.

Kaikki yhteystiedot löydätte sivun alalaidasta.

Toimintamme keskittyy jatkossa pelkästään helmiin, helmikoruihin ja korualan asiantuntijatyöhön. Palvelemme asiakkaita uniikkien helmikorujen tekijänä, teemme tilaustöitä, korukorjauksia ja helmenpunontaa. Meiltä saa arvioita ja lausuntoja helmikoruihin liittyen. Kauttamme onnistuvat myös kaikki jalometallikorujen korjaus- ja tilaustyöt.

Uudessa showroom-toimistossamme asiakkaat voivat rauhassa perehtyä Pearly Parrot Jewelry-helmikoruihimme, keskustella tilaustyön teettämisestä ja sovittaa ja ostaa koruja. Kaikkiin tapaamisiin pitää varata aika.

Lauttasaaren asiakkaiden keskeneräiset kellohuollot ja korjaustyöt tehdään valmiiksi aivan normaalisti, kellosepän työaikataulun mukaisesti. Ilmoitamme asiakkaille korjausarvioista sekä töiden valmistumisesta etenemisaikataulun mukaan.

Töitä on mahdollista noutaa heinäkuun ajan Gyldenintien liiketilasta. Noutoaika sovitaan erikseen.

Jatkossa palvelemme myös kellopuolen kanta-asiakkaitamme välittämällä korjaus- ja huoltotöitä tutulle kellosepällemme. Halutessanne saatte meiltä hänen yhteystietonsa suoraa kontaktia varten. Kelloseppä toimii Matinkylässä. Hän tekee myös kotikäyntejä isojen kellojen osalta.

Kaikkien Lauttasaaren liikkeestä ostettujen kellojen tuotetakuut ovat voimassa normaalisti. Takuuasioissa voitte ottaa meihin yhteyttä mieluiten sähköpostitse info@pearlyparrot.fi. Voitte olla myös suoraan yhteydessä takuukortissa mainittuun maahantuojaan.

Kiitämme lämpimästi Lauttasaaren liikkeessämme asioineita! Viiden saarella olovuoden aikana saimme monia tuttuja ja ihania asiakkaita.

Toivotamme kaikki helmistä ja helmikoruista kiinnostuneet tervetulleiksi asioimaan kanssamme jatkossa. Helmikorujamme löytyy myös verkkokaupasta www.pearlyparrotjewelry.fi.

20.08.2023Lue helmien hintakehityksestä uusinta tietoa
30.07.2023Yritysasiakkaille avattu tuotemyynti!
09.07.2023Olemme Itämeri-yrityskummeja!
02.04.2023Kevätmyynti huhti- ja toukokuun ajan, -15% kaikista koruista
17.03.2023Kurkista meille - katso videoita!
21.01.2023Helmiakatemia uudistuu - opas myyntityöhön ja koulutuksia
20.11.2022Joulun 2022 aikataulu showroomissa ja verkkokaupassa
25.09.2022Pearly Parrot Jewelry jälleenmyynti
14.08.2022Tunteita, sisäistä rauhaa ja helmikoruja - kaupallinen yhteistyö Beauty Highlights
02.04.2022Huhtikuussa helminauhan ostajalle korvakorut

Siirry arkistoon »