Takuutietoa

PEARLY PARROT -HELMIKORUJEN TAKUU

Ostamallasi helmikorulla on 6 kuukauden korjaustakuu. Mikäli korun punonta löystyy, katkeaa tai lukko rikkoutuu normaalikäytössä kuuden kuukauden sisällä ostopäivästä, koru korjataan veloituksetta. Takuu koskee myös korjaustöinä vastaanotettuja asiakkaan helmikoruja.

Takuu ei koske helmien pintaan käytössä mahdollisesti tulevia muutoksia, naarmuja tai helmiäisen kulumista, ellei kyse ole ilmiselvästä laatuvirheestä. Koruissa käytetyt helmet ovat etukäteen tarkistettuja ja koruihin käytetään ainoastaan hyvälaatuisia, tasaisen värisiä ja ehjiä makeanveden tai meriveden helmiä. Helmet ovat luonnontuotteita ja niiden ulkonäköön kuuluvat erilaiset kasvu-urat, kohoumat ja värin taittumiset.

Takuu ei myöskään ole voimassa, mikäli korua on korjailtu tai muunneltu jonkun muun toimesta.

Myöhemmin ilmenneet viat tai nauhan katkeamiset korjataan normaalin korjaushinnaston mukaan.

KELLOHUOLLON TAKUU

Meillä huolletuilla/korjautetuilla kelloilla on 1 vuoden takuu, joka alkaa siitä päivästä, jolloin kello luovutetaan takaisin asiakkaalle, tai päivästä, jolloin asiakas on saanut tiedon kellon valmistumisesta.

Uusille koneistoille annetaan 2 vuoden takuu.

Takuu koskee vain niitä osia, joita huollossa on vaihdettu, korjattu tai toimenpiteitä, joita huolto on sisältänyt. Takuu ei koske käytössä aiheutuvaa normaalia kulumista tai käyttövirheistä aiheutuneita vikoja.

Takuu ei ole voimassa, mikäli kelloa on huollon jälkeen korjailtu tai muunneltu jossain muualla.


UUSIEN KELLOJEN TAKUU

Kaikilla myynnissä olevilla kelloilla on valmistajien/maahantuojan toimesta 2 vuoden takuu, joka koskee valmistusvirheitä. Aarni-kelloille myönnetään 3 vuoden takuu.

Takuu ei koske kelloparistoja, rannekkeita eikä muita kuluvia osia.

KAIKISSA TUOTTEITAMME/HUOLTOPALVELUITAMME

koskevissa takuuasioissa ole yhteydessä joko sähköpostilla info(at)pearlyparrot.fi tai puhelimitse 050 4143791.


Takuutiedot päivitetty 21.9.2019